Alles over de nieuwe KX250, met een Versys van Brussel naar Dakar en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen
24/6/2024
Kawasaki
Nieuw: 2025 KX250!

Al 50 jaar worden de KX-crossmotoren van Kawasaki gebouwd om coureurs naar de hoogste trede van het podium te brengen. Het volgende hoofdstuk in dit roemruchte verhaal is de nieuwe 2025 KX250. Met meer vermogen en nieuwe features is de nieuwe KX250 klaar voor zijn MX2 debuut met het Kawasaki Racing fabrieksteam.

Lees meer
Versys 1000 SE van brussel naar dakar
Toen we de Versys 1000 presenteerden, luidde de begeleidende slogan ‘Adventure Calling’. Na een heus wereldrecord vorig jaar - 15 landen in 24 uur - is het dit jaar tijd voor het avontuur der avonturen: we sturen onze Versys 1000 SE van Brussel naar Dakar! Van recordmotor tot woestijnrat. Volg het avontuur via de Facebookpagina van Motornieuws.
ontdek meer
Genieten op het water
Met de Kawasaki Jet Ski Green Deals!
De langverwachte zomer is eindelijk in aantocht en de vakanties staan voor de deur. Het is dus weer tijd om te genieten op het water! Kawasaki maakt dit seizoen nog specialer met de lancering van de Kawasaki Jet Ski Green Deals: scoor hier jouw voordeel tot maar liefst 750 euro!
Lees meer
2025 kx modellen klaar voor de strijd
Kawasaki en motocross zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en een garantie op succes. Voor 2025 pakt Kawasaki uit met een erg brede line-up en nieuwe graphics, waarin iedere ambitieuze crosser zijn perfecte motor kan vinden. Van de eerste meters op de KLX110 tot aan de machtige KX450!
Lees meer
Met Kawasaki in EK-modus
Natuurlijk supporten we Oranje dit EK maar ons bloed is toch écht groen. Speel deze zomer de mooiste acties na met de enige echte Kawasaki voetbal.
BEKIJKEN
volg ons op