Riders Festival, Ninja-eigenaren aan het woord en meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen
17/5/2024
Kawasaki
proefrijden op het riders festival 

Altijd al eens een hagelnieuwe Kawasaki willen proefrijden? Kom dan zeker naar RIDERS Festival in Rosmalen op 1 en 2 juni! Wij brengen de gehele Z-familie mee, inclusief de nieuwe Z500 SE. Maar ook de ZX-6R, ZX-4RR, de nieuwe Eliminator 500 en de Versys modellen ontbreken niet. Verzeker jezelf alvast van een proefit door in te schrijven via de button. Een toegangskaartjes koop je hier.

inschrijven


Wat rij jij? ninja-special!
De Kawasaki Ninja bestaat 40 jaar en dat moet worden gevierd! Motor.nl filmde ter ere van die verjaardag een bijzondere aflevering van ‘Wat Rij Jij?’, die volledig gewijd is aan onze illustere Ninja. Zo heeft Koen wel drie Ninja’s in de woonkamer. Echt? Jazeker!
Kijk hier
Z650RS nu extra aantrekkelijk
Al sinds zijn introductie gooit de Z650RS hoge ogen met zijn prachtige retro design en volwassen rijeigenschappen. Om ‘m nóg aantrekkelijker te maken verlagen we de prijs met €700,- en is hij ook nog eens direct leverbaar. Je rijdt dus al een gloednieuwe Z650RS vanaf €8.449,-. Perfecte timing zo met het mooie weer op komst, toch?
ontdek meer
HybrideS nu bij de kawasaki-dealer!
Kan je niet kiezen tussen een verbrandingsmotor en een elektrische aandrijving? Dan kies je toch gewoon voor de Kawasaki Z7 of Ninja 7 Hybride.  Het beste van twee werelden, in twee prachtige uitvoeringen. Beide machines staan vanaf nu bij jouw vertrouwde Kawasaki-dealer. Ga langs en maak kennis met deze Game Changers.
ZOEK DEALER
KRT MX2: Kawasaki-fabrieksteam in MX2
Groot nieuws voor liefhebbers van modder, noppenbanden en holeshots. Kawasaki komt volgend seizoen niet enkel in de MXGP aan de start, maar mikt ook op goud met een fabrieksteam in de MX2!
Lees meer
Kawasaki Presenteert:
2024 MXGP-kleding
De KX’en van het KRT MXGP-team naar de overwinning schreeuwen? Dat doe je dit seizoen in de volledig nieuwe MXGP kleding! In zwart en groen, van cap tot thermogevoerde jas. Draag de Kawasaki-kleuren met trots .
ontdek meer
Vacature: Word jij Credit Controller Bij kawasaki Benelux?
Droom jij ervan om volwaardig lid te worden van Team Green? Heb je een voorliefde voor zowel motoren als administratie? Dan ben jij misschien wel de Credit Controller waar wij naar op zoek zijn. Klik even door naar de vacature en kom binnenkort bij ons op de koffie.
Vacature
volg ons op