Jean Freer
De Vrouwe van Alle Volkeren september 2019
Lieve mensen,
Volgens de Vrouwe gaan we een supertijd tegenmoet en wie graag in de achtbaan zit, kan zijn hart ophalen. Graag deel ik met jullie onderstaande boodschap van de Vrouwe. Wat ga jij delen?

Lieve groeten,
Jean Freer | Wisdom Teacher
 
 
Hou je goed
vast
zegt Ze
en
lacht
"Geloof me maar, goede dingen zullen snel komen en weer snel gaan. Het wordt niet omgezet in verdriet maar het gaat van het ene plezier naar het andere. Wonderen zullen komen en gaan, let op wat Ik zeg. Ik hoop dat jullie het kunnen bijhouden. De politiek gaat door veranderingen, het schoolsysteem, de farmacie en de banken… och, och, och, wat zal er veel aan het licht komen en wat zullen jullie verbaasd zijn.

Jullie kinderen zullen drukker worden en jullie vermoeider maar jullie harten zullen steeds meer vreugde voelen. Blijf vertrouwen en blijf in verbazing over alle processen die jou en de jouwen toekomen. Andere tijden komen sneller dan jullie denken. Maak nieuwe keuzes en weer nieuwe keuzes…

Ga mee met de wind van verandering. Jouw soepelheid, geloof in het goede, vertrouwen en liefde zullen jou snel door deze processen heen helpen. Voorbereidingen mogen getroffen worden, zorgzaamheid is nu een groot goed. Deel, deel en deel, want de ander kan dan met jou delen. Deuren vol vernieuwende energie zullen geopend worden om jullie te steunen in dit prachtige proces. Oude gedachten van tekort zullen zichtbaar worden en omgezet worden in overvloed”.
.
+31 (0)45 545 54 64
jean@jeanfreer.com
f you tube