Aanmeldformulier congres Let's Explore
Meld je aan voor Let's Explore op woensdag 3 april 2024.
Bekijk het actuele programma  
 

Persoonlijke gegevens

 *
 *

Programma onderdelen

Ontdek de vrijheid van ons dynamische programma, waar je op elk gewenst moment kunt instappen.

In hoofdlijnen bestaat het programma uit deze drie overkoepelende onderdelen:
  1. Het middagprogramma - aanvang 14.30 uur, in het Nieuwe Instituut. Bestaat uit plenaire opening, een keuzeprogramma, mini college en panelgesprek. Geef hierbij je voorkeur voor minimaal twee verschillende keuzeprogramma's op.
  2. Futureproof vegan dinner – aanvang 18.00 uur, in Het Nieuwe Instituut. Hieraan zijn kosten verbonden. Na je aanmelding ontvang je een betaallink.
  3. KunstPakt Lezing - aanvang 19.30 uur, in samenwerking met Debatpodium Arminius: 'Hoe zet je creativiteit in voor de toekomst?'

Belangrijk:
  • Als je het middagprogramma bijwoont, kun je twee van de vier beschikbare keuzeprogramma's selecteren. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur en beschikbaarheid. De toewijzing van het programma wordt op de dag zelf bekendgemaakt.
  • Deelname aan het Futureproof vegan dinner kost €10,-. Als je aangeeft aanwezig te zijn, ontvang je een betaallink op het opgegeven e-mailadres. Let op: restitutie is niet mogelijk.
  • Geef hieronder aan bij welk onderdeel of onderdelen je aanwezig bent.
We kijken uit naar je komst! Als je de hele dag wilt komen, vink dan alle opties aan.

 *
 *
 *
 *

Overige vragen

 *
Tijdens deze bijeenkomst worden er foto’s en video’s gemaakt voor de brede communicatie-inzet van Kenniscentrum Cultuuronderwijs Rotterdam (KCR). Als je niet in beeld wilt komen, meld dit dan op de dag zelf bij de inschrijfbalie. 

 
Website   Twitter   Linkedin   Facebook
Zomerhofstraat 88, 3032CM Rotterdam
Postbus 3122, 3003 AC Rotterdam
010 - 26 80 380
info@kc-r.nl