NIEUW: De SJPRUUT SJOP! Ben je erbij op 29 september?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen
  |  Uitschrijven
NIEUW: de Sjpruut Sjop in Heerlen!
In september 2022 openen we de Sjpruut Sjop! De plek waar (aanstaande) ouders van Heerlen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, babyspullen kunnen krijgen. Ze kunnen hier ook terecht om andere ouders te ontmoeten, voor een luisterend oor, informatie over zwangerschap en opvoeding of voor advies!

Sjpruut vindt het belangrijk dat kinderen in Heerlen gezond en veilig opgroeien en een kansrijke start hebben in het leven. Daarom is er nu de Sjpruut Sjop. Speciaal voor (aanstaande) mama's en papa's van sjpruutjes tijdens de eerste 1000 dagen: dat is vanaf de zwangerschap tot en met het tweede levensjaar.

Vanaf september kunnen (aanstaande) ouders zich (laten) aanmelden via de website van Sjpruut voor babyspullen. Denk bijvoorbeeld aan bedjes, Maxi-Cosi's en kinderwagens. Deze kunnen op afspraak worden opgehaald bij de Sjpruut Sjop. Je vindt de Sjpruut Sjop op de Heulsstraat 37 in Heerlen.

In de Sjpruut Sjop is ook een ontmoetingspunt voor (aanstaande) ouders en hun kindjes tot twee jaar. Hier kunnen (aanstaande) ouders elkaar ontmoeten en er worden thema-bijeenkomsten georganiseerd over zwangerschap en opvoeding. Vanaf medio september is het ontmoetingspunt open op dinsdag van 13:30 - 16:30 uur en donderdag van 9:30 – 12:30 uur. 

De Sjpruut Sjop is onderdeel van het project Kansrijk van Start van de gemeente Heerlen, en een samenwerking tussen de gemeente Heerlen, Alcander/JENS, woningcorporatie Weller en Werk voor Heerlen.

Tot heel gauw in onze Sjpruut Sjop!

Ga hier naar de webpagina van de Sjpruut Sjop!
Feestelijke opening!
Op 29 september openen we de Sjpruut Sjop en het ontmoetingspunt op een feestelijke wijze! 

Alle aanstaande ouders en ouders van Heerlen met kinderen tot 2 jaar en hulpverleners die betrokken zijn bij de eerste 1000 dagen van kinderen zijn van harte welkom om samen de Sjpruut Sjop de openen!

29 september 13:00-15:00
Sjpruut Sjop Heulsstraat 37 Heerlen

Kom jij ook?!
Babyspullen nodig?

De Sjpruut Sjop heeft babyspullen voor ouders in Heerlen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij (aanstaande) ouder en kun jij babyspullen goed gebruiken? Of ben jij professional en kan volgens jou een ouder die zwanger is of net een kindje heeft gekregen babyspullen goed gebruiken?

het aanmelden van (aanstaande) ouders kan eenvoudig via onderstaande link:

Aanmelden Babyspullen Sjpruut Sjop
De Sjpruut Sjop
Adres Sjpruut Sjop en de Ontmoetingsplek 

Heulsstraat 37
6413 EH Heerlen

Vanaf september zijn we open op:
dinsdag van 13:30 -16:30 uur en
donderdag van 9:30 – 12:30 uur
Babyspullen doneren?
Heb jij babyspullen die je niet meer gebruikt? En zijn deze heel, compleet en schoon? Genoeg ouders in Heerlen die je hier een groot plezier mee kan doen.

Wij zoeken o.a. bedjes, Maxi-Cosi's, kinderstoelen, kinderwagens en badjes. Let op: De Sjpruut Sjop neemt geen kleding of speelgoed in.

Wil je babyspullen doneren? Neem dan contact op via onderstaande link:
Ik wil babyspullen doneren!
Vraag de folder aan
Sjpruut vindt het belangrijk dat kinderen in Heerlen gezond en veilig opgroeien en een kansrijke start hebben in het leven. Daarom is er nu de Sjpruut Sjop. Speciaal voor (aanstaande) mama's en papa's van sjpruutjes tijdens de eerste 1000 dagen: dat is vanaf de zwangerschap tot en met het tweede levensjaar.

Graag de folder ontvangen?
Vraag hier de folder aan!
Kansrijk van Start
Sjpruut is onderdeel van Kansrijk van Start Heerlen, een project van de gemeente Heerlen. Binnen Kansrijk van Start werken professionals uit het medische en sociale domein nauw samen voor een gezonde en kansrijke eerste 1000 dagen van kinderen in Heerlen en de ondersteuning van hun (aanstaande) ouders hierbij.

Meer weten of samenwerken?
Kijk op onze website www.sjpruut.nl of mail naar welkom@sjpruut.nl
Contactgegevens: Gemeente Heerlen - Kansrijk van Start - T 0455604004
MUMC+, Zuyderland, GGD Zuid-Limburg, Alcander, Schunck* bibliotheek, Geboortezorg Limburg, Mondriaan Preventie, Meander JGZ, CZ, Zuyd Hogeschool Academie Verloskunde Maastricht (lectoraat Midwifery), Provincie Limburg en Gemeente Heerlen