Download het gratis E-Book: 7 beste apps voor digitale focus
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Gratis e-book | Even voorstellen: Nathalie | 8 beste tips in SharePoint Bekijk deze e-mail in uw browser
7 Beste apps voor digitale focus
Grip op je werk met Microsoft 365
AVK coaches Bouke van Kleef en Inge Verweij schreven samen het inspirerende E-book ‘7 Beste Apps voor Digitale Focus – Meer grip op je werk met Microsoft 365’. Deze kun je nu gratis downloaden op onze site.

Inleiding 7 Beste Apps voor Digitale Focus

Ons dagelijkse werk is het coachen van klanten in het slim omgaan met veel werk. Of dat nu individueel is of in een team, er is vaak veel (tijd- en energie-) winst te halen. Daarbij is de aanleiding vaak een tool: “We willen meer uit Teams en SharePoint halen”, of “Ik wil beter om kunnen gaan met Outlook”. 

Echter is een tool in mijn ogen nooit het doel. Het beter managen van je energie, tijd besparen of beter samenwerken zijn wél doelen, die behaald kunnen worden door middel van een tool. Uit ervaring merk ik dat slim werken vaak het meeste effect heeft als je een integrale aanpak hebt, waarbij aandacht is voor:
  1. Het team en hun samenwerking
  2. Het kennen van de juiste tools
  3. Juist inzetten van de tools met bijbehorende werkafspraken
In dit E-book leg ik de nadruk op de combinatie van tools en werkafspraken. Los van de tools en werkafspraken is het belangrijk om te weten wat de bouwstenen zijn voor een succesvol team.

Nieuwsgierig geworden? Download dan nu het e-book op onze website, helemaal gratis!
download gratis e-book
Blog
8 SharePoint tips die iedereen moet weten!
Nu veel organisaties zijn overgestapt op MS Teams voor het samenwerken met bestanden, lijkt SharePoint naar de achtergrond gedreven te worden. Letterlijk eigenlijk want wat niet iedereen weet is dat de bestanden die je opslaat en bewerkt via Teams, feitelijk in SharePoint staan..
Lees meer
blog
Een document beveiligen of opslaan als 'alleen lezen'
Voorkom dat collega's bewust of onbewust jouw Word document wijzigen en opslaan zonder dat jij daar van af weet. Of misschien heb je een document dat men wel moet kunnen lezen maar absoluut niet mag bewerken? In dit blog laat Ed je zien hoe je jouw document beveiligt.
Lees meer
even voorstellen...
Nathalie van Dooren - Sales & Marketing medewerkster
"Werkgeluk is: van je werk je hobby maken! Dit vind ik terug bij AVK. Gedreven en bevlogen collega's maken van AVK een toporganisatie om voor te mogen werken."

Wie is Nathalie van Dooren?

Mijn naam is Nathalie van Dooren en in februari 2022 enthousiast gestart als sales en marketing medewerkster bij AVK. In deze functie kan ik met mijn enthousiasme en energie, mijn creativiteit vormgeven. Samen met onze kinderen en mijn partner woon ik in Weert. In mijn vrije tijd hou ik ervan om te bewegen. Van crossfit, gewichtheffen, hardlopen tot yoga en wandelen in de natuur. Verder houd ik van lekker vers eten. Daarnaast heb ik mijn ZZP activiteiten (online marketing) en blijf ik mij persoonlijk ontwikkelen. Kortom, ik ben graag bezig maar vind ontspanning tussendoor net zo belangrijk.

Werken bij AVK

Bij AVK voelt het als een warm bad. De werkprocessen bevatten structuur en helderheid. Door de duidelijke communicatie en juiste werk-privé balans voelt het werk meer als een hobby… Persoonlijk geeft het hybride werken mij veel vrijheid en autonomie, wat bij mij als persoon past. En dat samen in een geweldig team.
Lees meer
blog
Hoe ga je om met privacy bij het opnemen van een Teams vergadering
We vergaderen wat af in MS Teams de laatste tijd. Je kan al enige tijd een vergadering opnemen in Teams, maar ik merk in mijn omgeving dat er veel vragen zijn over het waarborgen van de privacy regels.
Lees meer
blog
Maak taken aan als 'Outlook taak' en niet als afspraak in je agenda
Het hebben van een goed overzicht van alle taken (of acties) die je moet doen is natuurlijk belangrijk. Zodoende vergeet je niets, blijf je geen emailberichten herlezen (en dus her-prioriteren) en heb je een betrouwbaar systeem dat voor jou werkt. 
Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2022 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen  |  doorsturen