Een moderne werkplek vereist de juiste security maatregelen waarbij productiviteit en veiligheid hand in hand gaan.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Security en Microsoft 365 | AVK op YouTube | Datumplanner in Outlook Bekijk deze e-mail in uw browser
Even voorstellen: Jeroen Bijdevier
'Een moderne werkplek vereist de juiste security maatregelen waarbij productiviteit en veiligheid hand in hand gaan.'
Mijn naam is Jeroen Bijdevier en ben in 2023 bij AVK begonnen als consultant/projectmanager met een sterke focus op security. Ik heb passie voor mijn werk en ben analytisch, veelzijdig en oplossingsgericht. Mijn kracht zit in het verbinden en enthousiasmeren van mensen. Ik breng structuur aan waarbij ik altijd de klant centraal laat staan.

Vanzelfsprekend is mijn vakinhoudelijke kennis up to date en bezit ik de benodigde certificeringen. Met mijn kennis, persoonlijkheid en ruime ervaring kan ik anderen inspireren. Ik ben gespecialiseerd in de samenwerkingsproducten van Microsoft 365 met een sterke focus op security.

Mijn werk als Security Consultant bij AVK

Elke week hoor je wel over security incidenten die bedrijven en organisaties hard raken. Wat in het nieuws komt is echter slechts het topje van de ijsberg. Ransomware en het verlies van vertrouwelijke gegevens zijn voorbeelden van security problemen, maar ook in de organisatie zelf kunnen ongewenste situaties ontstaan die veel impact hebben. Dit besef is er bij de meesten wel, maar waarom we niet altijd doorpakken is een interessantere vraag...

Een zo veilig mogelijke organisatie bestaat uit de juiste IT oplossingen én medewerkers die het belang inzien van security gerelateerde veranderingen en zich daar naar gaan gedragen.
Door de juiste combinatie van techniek en adoptie halen we het maximale rendement uit de investering. Zo wordt bijvoorbeeld “schaduw IT” en 'Phising' zoveel mogelijk voorkomen.

Goede security is niet alleen techniek maar ook niet alleen de mensen. Het is de balans tussen alle aspecten die relevant zijn en daar is goede kennis van zaken voor nodig. AVK onderscheidt zich door met relevante oplossingen te komen met een nuchtere blik.
Lees meer
Microsoft 365
De Microsoft Secure Score verbeteren
AVK helpt organisaties met het structureel en projectmatig analyseren van de verbeteringen en updates die Microsoft heeft doorgevoerd die impact hebben op de Secure Score van jouw organisatie. Daarnaast begeleiden we bij het planmatig opvolgen van aanbevelingen (maatregelen) en de risico acceptatie.
Lees meer
Microsoft 365
Visie en Governance begeleiding
Maak de juiste keuzes om optimaal en veilig te werken op basis van de door ons ontwikkelde governance-scan en één of meer interactieve workshops. Op deze manier beschikt je organisatie over heldere (werk-) afspraken, maar ook richtlijnen voor een veilig en optimaal gebruik van Microsoft 365.
Lees meer
avk op youtube
Ben jij al geabonneerd op ons kanaal?

AVK is al langer aanwezig op YouTube, maar sinds een tijdje hebben AVK trainers Andres Mol en Ed Hartskeerl daar hun draai helemaal gevonden. Met informatieve en vaak ook ludieke video's houden ze jou op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Microsoft 365, Teams en natuurlijk slimmer werken. Heb je ze nog niet voorbij zien komen? Klik op een van onderstaande video's of ga naar ons kanaal en abonneer je meteen!

 
ga naar AVK youtube
Blog
Waarom meten hoe er wordt samengewerkt met de Microsoft 365 Adoption Score?
Met de Microsoft 365 Adoption Score (ook wel acceptatiescore of Ingebruiknamescore genoemd) krijg je precies in beeld hoe en hoeveel er gebruik wordt gemaakt van Microsoft 365. Dit is een afspiegeling van de acceptatiegraad en geeft aan waar de verbeterpunten liggen. En dat is handig om alle medewerkers dezelfde werkwijze te laten hanteren.
Lees meer
blog
FindTime & Planningspeiling: De nieuwe datumplanner voor vergaderingen in Outlook
Als je een datum voor een vergadering moet plannen met meerdere deelnemers (intern en/of extern) dan is dat niet altijd eenvoudig. Met FindTime / Planningspeiling maak je een datumplanner poll aan die je verstuurt naar de deelnemers. Je kunt meerdere datums selecteren en deelnemers kunnen aangeven welke datums zij kunnen, maar ook een voorkeursdatum aangeven.
Lees meer
blog
Word tip: Formulieren met invoervelden maken
Maak met Word een document waarmee het invullen van gegevens of het aangeven van voorkeuren een fluitje van een cent wordt. Hiermee biedt je degene die het document opent de gelegenheid op een eenduidige en eenvoudige wijze gegevens in te vullen. Handig om de huisstijl te bewaken en eenduidige communicatie naar buiten te hebben.
Lees meer
blog
Dia overgangen in PowerPoint met Morphing
Iedereen is eigenlijk wel bekend met de meest gebruikte Dia overgangen. De standaard overgangen zijn vaak wat eentonig. Maar er is nu een nieuwe dia overgang bijgekomen: Morphing.
De Morphing dia overgang laat een vorm geleidelijk veranderen (morphen) in een andere vorm op de volgende dia. Deze werkt wel net even anders...
Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2023 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen  |  doorsturen