Bekijk onze #GREENFRIDAY ACTIES in de maand november en doe ook mee!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
#Greenfriday Acties | Dé Outlook update voor agenda's | Vergaderopties in Teams Bekijk deze e-mail in uw browser
AVK GAAT OP GROEN IN NOVEMBER
Geen Black Friday maar #GREENFRIDAY
AVK steunt Trees for All al langer met onze “Study at home, plant een boom!” – actie. Trees for All wil graag een groen tegengeluid geven tijdens de mediagekte die ontstaat bij de vele Black Friday campagnes van de afgelopen jaren. En wij als AVK vinden dat goed bij onze ‘duurzaam ondernemerschap’ filosofie passen. Wij gaan dus de hele maand november op groen!

Onze Green Friday 2021 acties

Hoewel Black Friday (en daardoor ook Green Friday) op 26 november valt, hebben wij als AVK besloten om de hele maand november op groen te gaan. We hebben daarbij de volgende acties:
  • AVK doneert een boom voor elke klassikale en online training die wordt verkocht in de maand november
  • In iedere offerte die wij opmaken in de maand november, vragen wij onze klanten om ook minimaal 1 of 2 bomen te doneren per afgenomen training (1 bij online trainingen, 2 bij klassikale trainingen ter compensatie van de extra CO2 uitstoot)
  • Alle medewerkers van AVK gaan samen proberen in de maand november minimaal 1000 groene kilometers te maken. Hiervoor gaan we wandelen, hardlopen of fietsen. Per 50 gelopen of gefietste kilometers, doneren we een extra boom.
Help mee de wereld een klein beetje groener te maken en vraag snel een offerte aan voor een van onze trainingen! Wil je wel een boom doneren, maar deze maand geen training afnemen? Neem dan contact met ons op! Dan noteren we jouw donatie er graag bij.
Lees meer
blog
Teams bestanden standaard openen in desktop app
Ik denk “op veler verzoek” is/komt er de mogelijkheid, om jouw Microsoft Teams zo in te stellen, dat als je op een bestand klikt deze automatisch wordt geopend in de bureaublad app (dus in je Word, Excel of PowerPoint die geïnstalleerd is op je Pc/laptop). Heb je de update nog niet gehad, dan komt deze binnenkort.
Lees meer
blog
Waarom vergaderopties gebruiken in Ms Teams? 
Vergaderen in MS Teams is inmiddels gemeengoed. Maar niet iedereen is bekend met de verschillende vergaderopties. En hoe of waarom je deze opties zou kunnen gebruiken. Over het algemeen geldt dat je een Teams vergadering beter gestructureerd kunt laten verlopen door het instellen van bepaalde opties.
Lees meer
Dé outlook update voor gedeelde agenda's
Welke verbeteringen kunnen we verwachten?
Het is bijna zover en ik kan niet wachten tot bij iedereen deze belangrijke update is doorgevoerd voor Outlook 365 gebruikers die werken met gedeelde agenda’s!

Om welke verbeteringen gaat het?
  1. Een vergadering accepteren zonder een antwoord te hoeven sturen
  2. Deelnemers kunnen antwoorden van overige deelnemers van vergaderverzoek zien
  3. Bij aanpassen einddatum van terugkeerpatroon wijzigt de historie niet
  4. Conceptvergadering gelijk in de agenda
  5. Alleen updates naar toegevoegde of verwijderde deelnemers

Is bij jou de update nog niet doorgevoerd? Dan komt deze binnenkort!
Lees meer
Blog
Digitale etiquette in MS Teams: Beantwoorden en citeren van een post of chat
We hebben het al vaker over digitale etiquette gehad, maar we blijven er op hameren. Maak goede werkafspraken en maak ongeschreven regels zichtbaar en bespreekbaar bij het samenwerken in MS Teams. Zo voorkom je veel irritaties en blijven jij en je collega’s veel beter “in flow”. Een van de irritaties is dat vaak een nieuw gesprek wordt gestart in plaats van dat er wordt beantwoord op een ‘bestaand gesprek’. Veelal omdat niet precies duidelijk is hoe je dat doet.
Lees meer
blog
Extra presentator/beheerder toevoegen in breakout rooms in MS Teams
Recent zijn de instellingen al verder verbeterd (zie mijn eerdere blog) en eindelijk is het ook mogelijk om een extra presentator aan te wijzen die de breakout rooms kan maken en beheren. Iets dat voorheen alleen door de organisator kon worden uitgevoerd.

Microsoft noemt deze rol Presentator en jammer genoeg geen Facilitator of Beheerder, dat het volgens mij meer recht aandoet en onduidelijkheid voorkomt.
Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2021 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen  |  doorsturen