Marina Muiderzand
Thuishavens
 
Winterstallingsovereenkomst
Fijn dat we voor u de winterstalling mogen verzorgen! Zodra wij uw aanvraag hebben behandeld ontvangt u een bevestiging en meer informatie over het inplannen van een kraanafspraak. De winterstallingsperiode loopt van 1 november 2022 tot 31 maart 2023.

 *
 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
 *
 *
 *
 *
jaarcontract of seizoencontract
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
Als u bij de winterstalling de kraanbaan invaart, zorg er dan voor dat er hijspunten op uw boot aanwezig zijn, vier landvasten aan boord heeft en in het midden van de kraanbaan zover mogelijk naar voren ligt. Vanaf 40 foot vragen wij u achteruit de kraanbaan in te varen.

Het is verboden uw boot met melk-, schapenvet of een dergelijke substantie te behandelen. Tijdens de winterstalling mag de fok niet op het schip blijven zitten, dit in verband met de windgevoeligheid. Bij harde wind is een schip met staande mast kwetsbaarder dan schepen met liggende mast. Wij adviseren u dan ook de mast voor de winterstalling op de wal te strijken, zeker als de boot ook voorzien wordt van een dekzeil of wintertent. Indien de mast gestreken op het schip blijft liggen, dan moet de lengte van de mast evenredig verdeeld worden over de lengte van het schip. U vindt hier de spelregels voor de winter. 

Als een stallingsplaats wordt toegekend, stelt de verhuurder een plaats ter beschikking voor de stalling van het hierboven genoemde vaartuig en aanverwante artikelen. Gedurende de stallingperiode dient de huurder de door de verhuurder ingestelde regels, nader uitgewerkt in de Algemene Hiswa voorwaarden voor huur en verhuur van lig en/of bergplaatsen, de annuleringsvoorwaarden en het Havenreglement van Marina Muiderzand en spelregels, na te leven. Huurder is bekend met het feit dat het geen afgesloten en/of bewaakte stallingsruimte betreft en zorgt zelf voor afdoende verzekering van zijn vaartuig tegen mogelijke risico’s. Bezoekers en monteurs tijdens de winterstalling dient u aan te melden bij het havenkantoor via een derdenverklaring.
Thuishavens
Marina Muiderzand
Marina Muiderzand
IJmeerdijk 4
1361 AA Almere
www.marinamuiderzand.nl
+31(0)36-5369151
Onze Thuishavens
www.jachthavennaarden.nl
www.jachthavenbruinisse.nl

Blijf op de hoogte
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube