Werken jullie op de juiste manier met MS Teams? | Hybride werken als maatpak Bekijk deze e-mail in uw browser
WE HEBBEN EEN BOS GEPLANT! 
AVK bedankt al haar klanten die dit fantastische resultaat mede mogelijk hebben gemaakt!
532 bomen in totaal, dat hadden we bij de start van onze actie een jaar geleden niet durven dromen. We hebben gewoon een klein bos mogen doneren namens onze klanten! 
Namens alle AVK collega's willen we jullie dan ook hartelijk bedanken voor dit geweldige resultaat! En natuurlijk stoppen we hier niet. Dit zijn de cijfers van het eerste jaar, maar de teller blijft gewoon doorlopen (we staan deze week op 555). Samen blijven we de wereld een klein beetje groener maken.

Doe ook mee: Study at home, plant een boom!
Jij kan ook helpen! Heel eenvoudig door een online training af te nemen bij AVK. Voor iedere online training planten wij een boom. Zo stimuleren we trainers en deelnemers om de auto wat vaker te laten staan en compenseren we die keren dat we wel de weg op gaan voor een klassikale training. Een duidelijke win-win situatie dus!

Top 5 grootste donateurs
Natuurlijk bedanken we al onze klanten die hebben meegedaan, maar we willen de 5 grootste donateurs nog even speciaal in het zonnetje zetten voor hun enorme bijdrage!
1. Gemeente Eindhoven - 73 bomen
2. Technische Universiteit Eindhoven TU/e - 61 bomen
3. Vakmedianet - 61 bomen
4. GGD Hart voor Brabant - 41 bomen
5. Bouwend Nederland - 35 bomen

Benieuwd naar de bijdrage van al onze klanten? Klik dan hieronder op de 'Lees meer'-knop. Hier vind je ook meer informatie over Trees for all en hoe jouw organisatie ook donateur kan worden.
Lees meer
blog
Maak een taak (task) aan in MS Teams
We zaten er al langer op te wachten, maar gelukkig heeft Microsoft nu eindelijk een takenlijst functie toegevoegd aan Teams. Je kunt nu rechtstreeks in MS Teams een taak (task) maken van een bericht, vraag, opdracht of gewoon iets dat je niet wilt vergeten. Deze taak komt dan tevoorschijn in Planner, To Do of Outlook. Handig!
Lees meer
blog
Maak herinneringen aan in Teams met Power Automate
Microsoft Teams is het ultieme samenwerk programma. Maar soms word je overladen met informatie en vergeet je wel eens dat je nog had moeten reageren op een bericht. Teams heeft deze functie niet, maar je kunt wel zelf een herinnering instellen met de hulp van Power Automate. Hoe je dat doet laat Ed je zien in zijn video.
Lees meer
Even voorstellen
Britt van Houts is onze nieuwe collega
Marketing & Commercieel
Ik ben Britt van Houts en sinds mei 2021 werkzaam bij AVK als Marketing & Commercieel medewerker. Ik woon in Bergeijk, op korte afstand van AVK, wat natuurlijk handig is op de dagen dat ik naar kantoor ga. Maar een van de fijne dingen bij AVK is dat ze het hybride werken juist enorm ondersteunen! Daardoor ben je enorm flexibel en blijft je werk en privé goed in balans.

Voordat ik bij AVK begon heb ik 5 jaar gewerkt als Marketing Communicatie Specialist. Een mooie functie waarin ik veel diverse projecten heb mogen begeleiden en uitvoeren. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik het klantcontact ook erg leuk vind. Het adviseren en ondersteunen van de klant geeft mij veel voldoening en dat is iets wat ik meer wilde doen. Met de combinatiefunctie van Marketing & Commercieel medewerker heb ik de perfecte mix gevonden tussen Marketing en Commerciële werkzaamheden.

De collega’s vormen een hecht team, die echt voor elkaar klaarstaan. De samenwerking, zowel fysiek als online, verloopt hierdoor erg fijn!
LeES MEER
blog
Maak sjablonen centraal beschikbaar in de cloud met Microsoft 365
Veel organisaties maken gebruik van sjablonen om uniformiteit in de opmaakstijl te bewaken. Het is verstandig om het beheer van sjablonen centraal te regelen zodat medewerkers deze niet ieder voor zich hoeven te installeren en mogelijk op eigen houtje gaan wijzigen. Dat kan eenvoudig in Microsoft 365.
Lees meer
blog
Beperk de chatfunctie bij tijdelijke deelname aan een vergadering
Het komt vaker voor dat je tijdens een Microsoft Teams vergadering iemand (extern of intern) wil laten inbellen om mee te praten over een bepaald onderwerp wat tijdens de vergadering wordt behandeld. In mijn blog leg ik uit waarom het verstandig is om de chatfunctie voor deze deelnemers te beperken!
Lees meer
handige functie in MS Teams
Vraag goedkeuring aan voor documenten of verlofaanvragen in MS Teams
Microsoft Teams heeft een handige functie ingebouwd die het eenvoudig maakt om goedkeuringen aan te vragen. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor een definitieve versie van een document, een verlofaanvraag, opdrachtbevestigingen of onkostenvergoedingen. Je kunt een goedkeuringsaanvraag rechtstreeks in een chatgesprek doen, maar ook in een Team of kanaal.

We hadden twee trainers die zo enthousiast waren over de goedkeuringen aanvraag in Teams, dat ze er een vlog over hebben gemaakt. Gelukkig gaat Bouke van Kleef uit van de app Goedkeuringen waarin je ook meteen een overzicht hebt van de aanvragen. En laat Ed Hartskeerl zien hoe het via de chat gaat. Dus hebben we besloten beide vlogs te publiceren zodat jij kan kiezen welke manier het handigst is voor jou!
Lees meer en bekijk de vlogs
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2021 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen  |  doorsturen