Interview en TS Talk over Hybride werken | Nieuwe training | Gedefinieerde namen in Excel Bekijk deze e-mail in uw browser
interview en ts talk
Hybride werken op het secretariaat
AVK Innovatiecoach Marianne H.M. Smits is onlangs door Adecco Top Secretaries geïnterviewd over haar zienswijze op hybride werken op het secretariaat. Hoe gaan we samenwerken als we ná corona weer naar kantoor mogen? Hoe zorgen we ervoor dat we niet terugvallen in de oude manier van werken, maar dat we in ons werk behouden wat we fijn vinden aan op afstand werken. Hoe houden we alle digitale innovaties vast?

Adecco Top Secretaries vroeg Marianne naar haar filosofie achter hybride werken, vooral of juist op het secretariaat. Daarnaast deed Marianne mee aan een TS Talk over dit onderwerp waarin zij een heldere presentatie geeft over hybride werken.
Lees meer
blog
Waarom 'Gedefinieerde namen' gebruiken in Excel?
Met ‘Gedefinieerde namen’ kan je in Excel een celbereik, functie, constante of een tabel voorzien van een naam. Maar waarom zou je deze voorzien van een door jouzelf gedefinieerde naam? Nou omdat je dan een slim hulpmiddel hebt om formules beter leesbaar of begrijpelijk te maken. 
Lees meer
blog Breakoutrooms
Zelf terugkeren en tijdslimiet instellen 
Breakout-rooms (aparte vergaderruimtes) in MS Teams zijn bij veel gebruikers al bekend en worden regelmatig gebruikt om tijdens een overleg of bijeenkomst in subgroepjes uiteen te gaan of om een willekeurige indeling te maken tijdens het digitale koffiemoment.
Lees meer
nieuwe training
In 5 stappen klaar voor hybride werken
Ja, het is heel goed gegaan, dat werken vanuit huis. Al die kenniswerkers en hun organisaties hebben thuis werken laten werken! Hoe gaan we het goede van op kantoor werken combineren met de opgedane digitale kennis en de nieuwe manieren van werken van nu? Hoe gaan we hybride werken structureel vorm geven? Zodanig dat we samen een optimale manier van werken creëren als team en voor jou als professional.

Met voldoende aandacht voor samenwerktijd én focustijd, zonder onduidelijkheid over wie welke taken oppakt, waar welke informatie opgeslagen is en nut en noodzaak van ál die overleggen.

Dát is waar jij als professional klaar voor wilt zijn.
Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2021 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen  |  doorsturen