Bekijk ons nieuwe Blended Leren portaal: Trainen.Online
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Blended Leren Portaal | Hybride Werken en Digitaal Vitaal | Tips & Tricks Bekijk deze e-mail in uw browser
Blended Leren Portaal: Trainen.Online
Onze nieuwe learningportal staat online!
AVK heeft Trainen.Online vernieuwd en niet alleen met een gelikt uiterlijk! Waar wij voorheen alleen maatwerk eLearning aanboden, is het portaal nu helemaal geschikt gemaakt voor het aanbieden van blended leervormen. Blended leren is de nieuwe norm waarbij klassikale trainingen (online of fysiek) worden omgezet in leerroutes met een voor- en na-traject. Dit staat garant voor een betere leercurve en borging van kennis.

Wat is Blended leren?

Blended leren is een mix van verschillende leervormen zoals online en klassikaal, instaptoetsen en succesmetingen gecombineerd met '2 minuten leren' (microleren). Dit alles kan weer worden aangevuld met extra leermiddelen zoals “Serious Games“, de “MS Teams Escaperoom” of het AVG spel “Ontdek het datalek“. Behalve dat blended leren flexibel en comfortabel is, is het ook kosten- en tijdbesparend. Maar het grootste voordeel zit hem in de spreiding van de leerstof over meerdere leermomenten en in verschillende vormen. Hierdoor blijft de informatie veel beter beklijven.

Deelnemersplanning & administratie portal

Trainen.Online beschikt over een eigen deelnemersadminstratie en planningsportal. Hierin worden de (klassikale) trainingen en de te volgen eLearning modules klaar gezet. Deelnemers kunnen zichzelf inschrijven voor bepaalde trainingsdata en de bijbehorende eLearningmodules worden meteen klaargezet. Dat kan gaan om voorbereidende modules of modules die na een training gevolgd kunnen worden om kennis verder te verdiepen of d.m.v. herhaling beter te onthouden.

Maatwerk eLearning en Privat Portals

Wij ontwikkelen de maatwerk eLearning helemaal zelf. Zo komen alleen de onderdelen aan bod die ook daadwerkelijk worden gebruikt binnen de organisatie, afdeling of team. Doordat wij het portaal in eigen beheer hebben, kunnen wij maatwerk trajecten en leerroutes aanbieden.

Organisaties kunnen bovendien een zogenaamde 'privat portal' afnemen die wordt opgemaakt in de eigen huisstijlkleuren (en logo’s). 
Lees meer en bekijk de video
blog
Geweigerde vergadering toch zichtbaar in je agenda
Herkenbaar? Je ontvangt de uitnodiging voor een overleg, alleen je kunt (of wilt) niet aanwezig zijn op het voorgestelde tijdstip. Zodra je deze uitnodiging annuleert en het antwoord verzendt naar de organisator, dan verdwijnt dit verzoek uit je agenda. Waarom zou je deze vergadering dan toch in je agenda willen zien?
Lees meer
blog
Live co-creëren in Teams met Loop-onderdelen
Microsoft heeft een nieuw onderdeel toegevoegd aan Teams waarmee je live met iedereen in de chat tegelijk werken. Dit is handig als je bijvoorbeeld samen een actielijst wilt maken tijdens een Teamoverleg. Deze lijst wordt onmiddellijk bijgewerkt als andere collega’s hieraan werken.
Lees meer
Groener en gelukkiger door hybride werken
Is jouw organisatie al digitaal vitaal?
Als organisatie heb je geïnvesteerd in goede digitale voorzieningen: een prima infrastructuur, hardware die ondersteunt en software die je medewerkers optimaal kan laten werken. Perfect passend bij de visie van de organisatie. Dat klinkt helemaal goed!
En… is dit genoeg om een werkomgeving te creëren die mensen helpt het beste uit zichzelf te halen én bijdraagt aan het verhogen van de vitaliteit van je medewerkers? Zodat ze aan het einde van de werkdag nog steeds fit zijn? Een werkomgeving die ook geschikt is voor nieuwe flexibele vormen van werk? Kortom een werkplek die ondersteunt in duurzame inzetbaarheid?

Persoonlijk werkgeluk en een groenere wereld

Bij AVK hebben we onze organisatiedoelen zo ingericht dat we een belangrijke bijdrage leveren aan het werkgeluk van onze collega's en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan een groenere wereld voor onze kinderen. Daarbij staat hybride werken voor ons centraal en zijn we actief bezig om klanten mee te nemen in hybride vormen van zowel werken als leren. Nu we weer op locatie mogen trainen, geven we klanten de keuze om toch (deels) online te trainen. Dat proberen we een impuls te geven door bomen te planten in naam van de klant. En kies je toch voor een training op locatie, dan kunnen we de CO2 uitstoot van alle deelnemers die naar de locatie moeten reizen compenseren met extra bomen. 

Vind de balans

Hybride werken betekent ook dat je een balans moet vinden in de wensen van jezelf, je collega's en je klanten. Hoewel het bijvoorbeeld heerlijk is om weer fysiek 'voor de klas' te staan, is het ook een verademing om niet dagelijks in de file te hoeven staan. Om hybride werken dus écht succesvol te laten zijn, is het nodig om op maat gemaakte afspraken per team te maken. Dat betekent accepteren dat er verschillen ontstaan...
Lees meer
Blog
Wat is Microsoft Power Apps en hoe maak je een app?
In dit blog laat ik je kennis maken met een van de pijlers van het “Power platform” van Microsoft 365: PowerApps. Daarnaast kan je een mini-workshop downloaden om zelf je eerste app te maken. Met Power Apps maak je apps voor zakelijke behoeften in jouw Microsoft 365 omgeving.
Lees meer
TRAINING
In 5 stappen klaar voor Hybride Werken
Ja, het is heel goed gegaan, dat werken vanuit huis. Al die kenniswerkers en hun organisaties hebben thuis werken laten werken! Hoe gaan we het goede van op kantoor werken combineren met de opgedane digitale kennis en de nieuwe manieren van werken van nu?
Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2022 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen  |  doorsturen