Quadraam
Maak als mentor nu kennis met Boost Yourself!
Wil jij eens ervaren wat jouw mentorleerlingen meemaken als zij zich aanmelden voor het Boost Yourself!-traject van de Q-highschool? Graag laten de organisatie en de coaches van Boost Yourself! jou in één middag beleven wat dit traject inhoudt. Na deze middag kun jij heel goed inschatten waar Boost Yourself over gaat, wat het met iemand doet en of het een geschikt traject is voor één of meer van jouw mentorleerlingen.

Boost Yourself! is in het begin van de coronatijd ontwikkeld door de Q-highschool in samenwerking met verschillende Quadraamscholen. Met dit traject wil de Q-highschool leerlingen die de regie op hun leerproces of hun leven een beetje zijn kwijtgeraakt weer op het juiste spoor zetten. Gedurende 9 weken gaan zij aan de slag met hun persoonlijke leervraag. Die vraag kan overal over gaan: "Ik wil leren plannen voor een toetsweek", "Hoe kan ik weer lekker in mijn vel komen?" of "Hoe kan ik mijn sociale kant ontwikkelen?". 

Veilige sfeer & intensieve begeleiding
De leerlingen worden intensief begeleid door professionele coaches en delen hun ervaringen met leerlingen met vergelijkbare vraagstukken. Een veilige sfeer staat centraal tijdens de bijeenkomsten waar leerlingen van verschillende scholen, leerniveaus en leeftijden aan meedoen. Op Q-highschool.nl lees je meer over de inhoud en aanpak van dit traject. De successen zijn er! 156 leerlingen namen al deel aan het traject dat ze met een ruime 8.4 beoordeelden.

Kom zelf ervaren!
Jij als mentor kunt nu zélf een middag deelnemen aan dit programma, zodat je precies weet wat dit traject voor jouw leerlingen kan betekenen. Meld je nu aan voor een échte Boost-mentorsessie op donderdag 17 februari van 15.00 tot 19.30 uur.

Mocht je met meer mentoren van je school willen deelnemen, laat het de Q-highschool weten. Dan maken zij een programma op maat!
Lees overige berichten:
Online spreekuren: persoonlijk, praktisch & preventief
Waar vind ik mijn jaaropgave?
Project kansrijk onderwijs: “kinderen in hun kracht”
3D tekenen en printen? Bij de Q-highschool kan het!
De 100-dagen-ervaring van: Lizanne Hompe
Wanneer ontvang ik mijn salaris?
 
Quadraam
linkedin   Youtube