Dienst Faciliteiten & Informatietechnologie
Bouwgebied
Vanaf zaterdag 26 juni t/m 30 augustus 2021 is het restaurant (tot en met het begin van het Technopark) bouwgebied en beginnen we met slopen. Voor eten en drinken kun je tijdens die periode gebruik maken van de koffiecorner en het restaurant van Rochussenstraat. Daarnaast komt er een tijdelijk uitgiftepunt op Academieplein (tot de zomervakantie) bij het standbeeld in de hoofdingang.

Overlast
In het restaurant van Academieplein gaan we de oude indeling en gevel eruit halen. Ook vervangen we de installaties en een deel van het dak. We verlengen het Technopark richting het restaurant met twee extra projectlokalen en maken onder de Herenzaal een aantal projectruimten. Dit zal enige overlast in stof en geluid veroorzaken. De werkzaamheden vinden grotendeels plaats in de zomervakantie.

Koffiecorner
De koffiecorner naast de hoofdingang komt niet meer terug. In de doorloop naar het nieuwe restaurant staan - net als nu - koffieautomaten en statafels. Daar is vanaf maandag 23 augustus (onder voorbehoud) een tijdelijk uitgiftepunt van het restaurant beschikbaar.

Restaurant
In het nieuwe restaurant gaan we werken volgens een Grab & Go concept. Het is zo ingericht dat studenten en medewerkers snel iets te eten en drinken mee kunnen nemen. De uitgangspunten van de visie op Toekomstgerichte Leer- en Werkomgeving krijgen een prominente plek. Wil je meer weten over de totstandkoming van het inrichtingsconcept en de specificaties? Neem dan een kijkje op de HINT-pagina van TLWO.

                           Nieuwe horecaconcept restaurant Academieplein

Uitloop mogelijk
Het bouwteam doet meer dan zijn best om het nieuwe restaurant op maandag 30 augustus te openen. Maar dat is een hele strakke en ambitieuze planning. We zijn hierbij ook afhankelijk van allerlei leveranciers, bijvoorbeeld voor de nieuwe pui en het interieur. Het kan zijn dat er eind augustus nog restpunten zijn of dat het iets langer duurt voordat het restaurant gebruikt kan worden. Houd daar rekening mee! Je kan voor eten en drinken tijdens die periode gebruik maken van de koffiecorner en het restaurant van Rochussenstraat.

                    Nieuwe indeling restaurant (architect: Bossche Studio’s)

Verzamelen voor introducties
We weten dat er herkansingen plaatsvinden, teams starten en studenten op de locatie verzamelen voor introducties. Dat kan in principe op locatie Academieplein maar houd er rekening mee dat het restaurant tot 30 augustus nog een bouwgebied is en er volop wordt gewerkt. Andere delen van de locatie zijn wel goed toegankelijk.

                      Nieuwe indeling restaurant (architect: Bossche Studio’s)

FabLab
Tegelijk met de werkzaamheden aan het restaurant en de projectruimtes onder de Herenzaal, verbouwen we ook de eerstvolgende ruimte in het Technopark. In ruimten AP C00.10 en AP C00.12 realiseren we een FabLab waar studenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen (IPO) aan de slag gaan. De indeling van de ruimte is in overleg met de opleiding tot stand gekomen. Het ene deel van het FabLab betreft een ‘vuile werkplaats’ om te zagen en frezen; het andere deel is ingericht als ‘schone werkplaats’ voor onder andere lasersnijders en 3D-printers. De ruimte zal waarschijnlijk vanaf eind 2021 in gebruik kunnen worden genomen.


                                             Dubbelklik op plaatje voor vergroting
 
 
Volg ons:
 
Website