Joulz aangesloten bij Zero Emissie Stadslogistiek
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Joulz
 
 
 
 
 

Joulz Connected is een feit!
Blijf aangesloten op alle ontwikkelingen in de energietransitie met onze nieuwsbrief.


In deze editie
Netcongestie
Energielabel C
Zero Emissie Stadslogistiek

Nog geen energielabel C?
Dit moet je weten:
Vanaf januari 2023 moeten alle kantoorpanden energielabel C of hoger hebben. Als bedrijf moet je maatregelen nemen en de overheid heeft een informatieplicht ingesteld. Als je niet aan de eisen voldoet mag je het pand niet meer gebruiken.
Lees meer
 
Zero Emissie Stadslogistiek
Wij doen mee!
Ben jij al bekend met de Zero Emissie Stadslogistiek (ZES)? ZES is een samenwerkingsverband tussen bedrijven en organisaties die in het centrum van Rotterdam actief zijn. De missie is om in 2025 de stadskern emissievrij te hebben.
Lees meer
 Los netcongestie op
versnel de energietransitie 
Als netcongestie zich voordoet krijg je geen stroom geleverd of kun je geen zelfopgewekte stroom terugleveren aan het net. Het net zit aan alle kanten tegen zijn grenzen aan, dat is de realiteit van nu. Wat zijn de oplossingen om toch gebruik te maken van duurzame energie?
Lees meer
 
Alles over netcongestie
Download whitepaper Virtual Power Grid
Ambities om te verduurzamen, maar last van congestieproblemen? Omzeil netcongestie met een eigen energievoorziening om onafhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet. Lees er alles over in
onze whitepaper.
Downloaden
 
Webinar 10 maart terugkijken
Lokaal energie delen
Onder de titel De Energietransitie Draait Door organiseren we diverse webinars, seminars en ronde-tafel diners. 10 maart zijn experts in gesprek gegaan over lokaal energie delen. Nog niet gezien? Kijk het webinar snel terug!
Terugkijken
 
Joulz
zet AAN tot nieuwe energie
Joulz
Schieweg 93
2627 AT Delft
088 203 6900
nieuws@joulz.nl
www.joulz.nl
Profiel wijzigen
Afmelden
Vacatures
© 2022 Joulz
in yt