Pharma Partners


Aanmelden INSPIRE 2023
 
Aanmelden INSPIRE 2023 | vrijdag 8 september 2023 

Op vrijdag 8 september 2023 organiseert PharmaPartners voor het eerst in jaren weer een fysieke editie van INSPIRE. Wij zijn super blij en enthousiast dat dit weer kan en kijken er ontzettend naar uit! INSPIRE wordt georganiseerd in de Mauritskazerne in Ede, centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar voor iedereen. Er is plek voor 200 deelnemers en u kunt zich nu al aanmelden! 200 plekken zijn snel gevuld, dus ben er snel bij. 

INSPIRE draait, zoals de naam al doet vermoeden, om inspiratie! Dit jaar ligt de focus op de inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Tijdens INSPIRE komen verschillende klanten aan het woord om een best practice te presenteren. Dit zijn allemaal praktijkvoorbeelden die inspelen op de ontwikkelingen en uitdagingen die spelen in de eerstelijnszorg. Deze editie hebben we Sabine Pinedo als key-note speaker en Daan Dohmen als dagvoorzitter. Daarnaast verzorgen Marc Spruit (voorzitter Adviesraad Huisartsenzorg) en Marrit Wester (voorzitter Pharmacom-Raad) als gastheer en gastvrouw de opening van INSPIRE. Kortom; een dag vol inspiratie! 

Wilt u dit evenement niet missen? 
Schrijf u dan nu in via onderstaand formulier. Let op! Er zijn maar 200 plekken beschikbaar. Ben er dus snel bij!
 
Datum: vrijdag 8 september 2023
Tijd: 10.00 - 18.00 uur 
Locatie: Mauritskarzerne in Ede
Kosten: Gratis 

Het programma
9.30 - 10.00 uur: Ontvangst door Marc Spruit (voorzitter Adviesraad Huisartsenzorg) en Marrit Wester (voorzitter Pharmacom-Raad)
10.00 - 10.30 uur: Opening door Daan Dohmen, Marc Spruit en Marrit Wester
10.30 - 11.30 uur: Uitreiking eHealth awards
11.30 - 12.00 uur: Gordon Oron, huisarts bij Gezondheidscentrum Leven, over de digitale praktijk in de praktijk
12.00 - 13.00 uur: Pauze
13.00 - 14.00 uur: Plenaire sessie: Paul Cirstean van TSS Yonder over AI in de zorg: is het een kans, bedreiging of hype?
14.00 - 14.15 uur: Loopruimte naar break-out sessie
14.15 - 15.00 uur: Break out sessies | Best practices huisartsen en apothekers
  • Raymond Kolman van Noorder Apotheek over voorraadbeheer; is de apotheker slimmer dan de formule van CAMP?
  • ICT-praktijkscan, de boost in huisartsenpraktijken op het gebied van digitalisering. Elske Heres en Leon Joanknecht van Rijnmond Dokters geven een kijkje in de digitale keuken.
  • Albert Drouven van apotheek Holtenbroek en Pleun van Egmond van Isala over "Continue in de keten beschikbaar hebben van een met de patiënt geverifieerd actueel medicatie overzicht"
  • 'Medicatiebewaking: regie en controle op signaaldruk in de openbare apotheek'. Folgert Haverdings, apotheker en regiomanager bij BENU Apotheken, legt uit hoe samenwerking en slimme automatisering bijdraagt een basistaak in de apotheek beheersbaar te houden.
  • "Vinden, binden en boeien van medewerkers in de huisartsenpraktijk". Huisarts Marc Spruit, verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, legt uit waarom er bij zijn Gezondheidscentrum Dillenburg maar sporadisch vacatures hoeven te worden geplaatst. 
15.00 - 15.15 uur: Loopruimte naar plenaire zaal
15.15 - 16.00 uur: Inspirerende spreker - Sabine Pinedo, internist en oprichtster Vital10 over 'van reactieve gezondheidszorg naar preventie'
16.00 - 16.30 uur: Centrale afsluiting en vragen door Daan Dohmen
16.30 - 17.30 uur: Netwerkborrel

 *
 *
 *
 *
 *
 *
 
Pharma Partners
 
Twitter   Facebook   FLinkedin
Aanmelden