Boten ingezet bij reconstructie en aanleg betonnen fietspaden
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Betoninfra
Nieuwsbrief oktober 2021

Boten ingezet bij reconstructie en aanleg betonnen fietspaden rondom Weerribben
Veengrond en veel water: de reconstructie van enkele fietspaden in en rondom nationaal park Weerribben-Wieden is geen eenvoudige klus. De fietspaden zijn onderdeel van twaalf fietspaden in het fietsroutenetwerk in de Kop van Overijssel die de komende jaren met steun van provincie Overijssel worden aangepakt. Schagen Infra kwam met een oplossing door de inzet van boten voor afvoer en aanvoer van de benodigde grondstoffen.
Lees verder >>
Ook boten bij vervanging fietspad Ossenzijl, Kalenberg en Wetering
Ook bij de vervanging van het asfaltfietspad in beton - langs het water in Ossenzijl, Kalenberg en Wetering – zijn boten ingezet. De uitdaging zat 'm in het feit dat het fietspad op privéterrein ligt. De circa 115 aanliggende woningen zijn alleen bereikbaar over land via het 1,5 m brede fietspad. 
Lees verder >>
EUPAVE-uitnodiging Workshop Best Practices
Op 20 oktober 2021 organiseert EUPAVE een workshop Best Practices “Pervious concrete pavements: an overview of European experiences”.
Deze workshop geeft een overzicht van onderzoeken, praktijkervaringen en innovaties op het gebied van betonverhardingen uit verschillende Europese landen. 
Deelname kan zowel fysiek als online. 

Volledige programma en en aanmelden >>
Twee betonnen kluifrotondes nieuwe N69
Verkeer dat vanuit België naar Eindhoven rijdt via de N69 moet dwars door de dorpen Aalst en Valkenswaard. In oktober 2021 is dit voorbij. Dan opent de nieuwe N69 en wordt verkeer vanaf de grens rechtstreeks naar de snelweg A67 geleid, ten zuiden van Eindhoven.
Lees verder >>
Bermbeton in Friesland bevordert verkeersveiligheid
Verspreid over de gemeente Súdwest Fyslân heeft BKB Infra op verschillende plaatsen bermbeton aangebracht. De werkzaamheden vallen onder het asfaltonderhoud voor het jaar 2021 en 2022 van de gemeente.
Lees verder >>
Betonnen barrier glad afgewerkt
De aannemerscombinatie Herepoort is in Groningen belast met de ombouw van de zuidelijke ringweg rondom de provinciale hoofdstad. Op de A7 is tijdens de zomerstremming een betonnen stepbarrier aangebracht over een lengte van 900 m1.
Lees verder >>
Kort gestort
Berichten over betonprojecten in het nieuws:
  • Assendorp krijgt reflecterend fietspad en de primeur van twee duurzame fietspaden
  • Straks over roze fietspad Leeuwarden in en uit
Lees verder >>
BetonInfra
www.betoninfra.nl
info@betoninfra.nl
E-mail opties
Aanmelden
Afmelden
BetonInfra is een samenwerkingsverband tussen Betonhuis Cement, Betonhuis Betonmortel en aannemers betonwegen.