Kijk voor meer inspiratie op achterhoek.nl
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
bekijk online  |  afmelden
 
Achterhoek
April 2024
Beleef het voorjaar in de Achterhoek
Het afwisselende coulisselandschap en de frisse voorjaarskleuren nodigen je uit om er deze lente lekker op uit te gaan in de Achterhoek voor een fietstocht of wandeling. Wil je graag blijven slapen? De Achterhoek leent zich perfect voor een weekendje of weekje weg! In deze nieuwsbrief voorzien we je van tips voor diverse overnachtingslocaties, routes en evenementen voor tijdens jouw verblijf in de Achterhoek. 
Laat je inspireren
 
3 x vakantieparken in de Achterhoek
 
Villapark Ehzerburg - Kleinschalig en gemoedelijk vakantiepark midden in de prachtige Achterhoekse natuur. 
Recreatiepark Het Winkel - Ontsnap aan de dagelijkse sleur bij dit recreatiepark met vele faciliteiten voor de hele familie.
Landal Stroombroek - Veelzijdig park met 225 luxe bungalows, gelegen aan de voet van de Montferlandse heuvels. 
 
 
Kamperen in de Achterhoek, de ultieme vrijheid!
 
Of je nu gaat voor een camping met een groot zwembad en animatieteam of een plek omringd door stilte en natuur; er is voor iedereen een camping in de Achterhoek waar je je helemaal thuis voelt. Met de Camping Card Achterhoek kampeer je voordelig, ontvang je extra voordeel bij diverse locaties in de Achterhoek en maak je gebruik van leuke acties bij Achterhoekse campings.
Bekijk campings
 
3 x overnachten op een Achterhoekse camping
 
De Vreehorst - De ideale camping met luxe voorzieningen voor een ieder die van rust, ruimte, natuur, wandelen en fietsen houdt. 
Marveld - Vijfsterren vakantiepark met camping, bungalows en hotel waar je met de hele familie kunt genieten van een onbezorgde vakantie. 
De Twee Bruggen - Vijfsterren camping waar gastvrijheid en service centraal staan en je kunt recreëren en ontspannen midden in de natuur.  
 
 
Routes langs landgoederen en kastelen
 
Verspreid door de Achterhoek vind je tientallen buitenverblijven en kastelen van de oud-Gelderse adel. In het voorjaar is het éxtra genieten op de landgoederen, vanwege de bloemen en heesters die volop in bloei staan! Wist je dat je aan de luiken van de pittoreske boerderijtjes kunt zien op welk landgoed je bent? Of je nu te voet gaat, per fiets, met de rolstoel of met de auto; er is altijd een route die bij je past!
Bekijk routes
Nieuwe MTB- en gravelroutes in de Achterhoek
 
De Achterhoek is rijk aan vele MTB-routes. Recent is er een nieuwe route van 8 km geopend op het Zwarte Cross terrein. Deze MTB-route is goed te combineren met diverse gravelroutes in de Achterhoek, zoals de Gravelroute Zieuwent (61 km) of de tevens nieuwe Gravelroute Vragender (18 km). 
Outdoor Achterhoek
4 x een kijkje in onze evenementenkalender
 
6 en 7 juli: Open dag Kasteel Hackfort

1 mei: Expeditie NEXT Zutphen voor kids

17-20 mei: Festival Achterland in Doetinchem

4 juni t/m 3 november: Tentoonstelling Tussen Kunst en Kitsch bij Kasteel Ruurlo 
Bekijk alle evenementen
 
Deel jouw geluksmoment in de Achterhoek met #mooiachterhoek
 
 
 
 
Volg ons op Instagram en Facebook
Achterhoek
 
Thema’s
Zien & Doen
Blijven slapen
Eten & Drinken
Fietsen & Wandelen
Routes
Evenementen
Snel naar
Kidsgeluk
Karakteristiek
Hotels
Musea
Kamperen
Wild eten Achterhoek
Outdoor Achterhoek
Achterhoek Convention Bureau
Ontdek de Achterhoek
Over de Achterhoek
Magazines
VVV's en TIP's
Copyright © 2024 Achterhoek   -   privacystatement