Terugblik op 2023 & vooruitblik 2024
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Lees online  |  Afmelden  |    Twitter   Linkedin   Instagram
rotterdam partners
Fijne feestdagen!
 
 
Beste relatie,

Het einde van het jaar nadert, altijd een mooi moment voor reflectie. Ook voor ons. Hebben we de impact gerealiseerd voor Rotterdam die we voor ogen hadden? Hebben we waarde kunnen creëren voor de partijen waarmee we samenwerken in de stad?

Highlights 2023 & 2024
Kijkend naar de congressen die we hebben binnengehaald, nieuwe bedrijven die we hebben aangetrokken, de succesvolle online marketingcampagnes die we hebben gevoerd, de mediawaarde die we gerealiseerd hebben dankzij veel publicaties in internationale media, de netwerkevenementen die we hebben georganiseerd en de nieuwe partners die we aan ons hebben weten te binden in ons ‘Connect to Rotterdam & Partners’ netwerk, zijn wij trots op wat we dit jaar, samen met jullie, hebben bereikt voor de stad. In maart volgen traditiegetrouw de jaarcijfers over 2023, maar we hebben op onze website alvast een aantal highlights op een rijtje gezet. Ook blikken we vooruit naar een aantal hoogtepunten in 2024, want ook in het nieuwe jaar zijn er weer veel mooie nieuwe projecten waarmee we Rotterdam volop in de etalage kunnen zetten.
Bekijk de highlights 2023 & 2024
 

DANKJEWEL!
Niets van dit alles hadden we kunnen doen zonder de samenwerking met iedereen in de stad en iedereen die Rotterdam een warm hart toedraagt. Dus: dankjewel voor de fijne samenwerking in het afgelopen jaar!

Mooi vooruitzicht
Voor ons persoonlijk wordt 2024 een leuk en bruisend jaar met de komst van onze nieuwe directeur Erik van Essen, de verhuizing naar het Groothandelsgebouw en het 10-jarig bestaan van Rotterdam Partners. We kijken er naar uit om Erik te introduceren in de stad en om iedereen op onze nieuwe plek te ontvangen. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen als we zijn verhuisd, de koffie en thee staat altijd voor je klaar.

Voor nu wensen we je hele fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar!

Warme wintergroeten,
Namens het hele team van Rotterdam Partners