innovam
Aan de slag!
Deze werkzaamheden moet je BBL-student leren
Hier vind je een lijst met alle werkzaamheden die jouw BBL-student moet leren. Bij elke taak kies je of jullie het hem kunnen leren. Denk goed na of jullie genoeg tijd hebben en de juiste kennis in huis hebben om hem te begeleiden.

Kun je bepaalde taken niet zelf aanleren? Geen probleem: je student kan veel van deze vaardigheden ontwikkelen bij Innovam, door te leren, te kijken, en door te doen.

Leren
Je student gaat aan de slag in onze werkplaats met aandacht voor één specifiek onderwerp, met onze deskundige begeleiding. Dit helpt hem om sneller en meer te leren, en vormt een stevige basis voor zijn verdere carrière.

Kijken
Je student leert via e-learning modules hoe hij bepaalde examenopdrachten stap voor stap uitvoert. Daarna gaat hij zelf aan de slag met oefeningen en beantwoordt hij vragen om zijn kennis te testen.

Doen
Zodra je student genoeg heeft geleerd en wat ervaring heeft opgedaan, kan hij zelfstandig werkzaamheden uitvoeren in onze werkplaats. We helpen en begeleiden waar nodig.

 *
Naam student
 *
Naam leerbedrijf
Bij onderstaande vragen vind je een tekstballon met de letter i erin -> 
Wanneer je met de muis hier overheen gaat (niet klikken), dan kan je het aandachtspunt lezen van die specifieke opdracht.

Vragen met een rode ster hebben een verplicht invulveld -> 
 
Mogelijke Proeve-opdrachten

Deze opdrachten kunnen voorkomen in de Proeve; dit is het praktijkexamen van je BBL-student. Als leermeester ben jij verantwoordelijk voor het aanleren van deze opdrachten.
Ik kan mijn BBL'er deze opdracht zelf aanleren
 
 *
 
 *
 
 *
 *
 
 *
 
 *
 
 *
 
 *
 
 *
 
 *
 
 *
 *
 *
 
Advies nodig?
Neem contact op met onze trainingspecialist via onderstaande knop, of bel 030-6087777.
Neem contact op
volg ons
Twitter   Facebook   Linkedin
Instagram   Flicker   Youtube
ContacT
T 030 608 7777
F 030 608 7700
info@innovam.nl
Service
Vind een training
Naar Mijn Innovam