Het MIND netwerk wenst u een fijne zomer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Nieuwsflits MIND - juli 2022 | bekijk online
 

Fijne zomer!

De zomervakantie staat voor velen weer voor de deur. Een periode van rust breekt aan, maar niet voor iedereen. Voor de melkveehouders is dit juist de tijd dat zij moeten knallen om het gras van het land te krijgen. Ook Midden IN Delfland zit niet stil de komende weken. De plannen voor het nieuwe seizoen zijn namelijk volop in de maak. Daarover hoor je meer na de zomer. Geniet van de zomer en tot in september!

In deze editie van de Nieuwsflits:  

 
 

Melkveehouders vertellen over boeren op water met de Klimaatkaravaan

Op 23 juni bezocht de DAW Klimaatkaravaan melkveehouders Anton van der Ende in Midden-Delfland en Marinus de Vries in de Krimpenerwaard. Samen met hen gingen beleidsmakers en andere geïnteresseerden in gesprek over de waterkwantiteit in relatie tot klimaatverandering. Een onderwerp dat van toepassing is op de veenweidegebieden in Zuid-Holland met haar smalle kavels, brede sloten en drassige veengrond welke gekenmerkt wordt door bodemdaling.

    LEES MEER >    
 
 

HET NATIONAAL PROGRAMMA LANDELIJK GEBIED EN HET BIJZONDER PROVINCIAAL LANDSCHAP MIDDEN-DELFLAND

De Minister voor Natuur en Stikstof heeft de kamer geïnformeerd over het Nationaal Programma Landelijk Gebied (NPLG). Daarin wordt onder andere aandacht besteed aan de terugdringing van de stikstofuitstoot en de verbetering van de natuurkwaliteit. De provincies worden door het ministerie gevraagd om voor hun eigen provincie een voorstel in te dienen hoe aan de vier NPLG-doelen (stikstof, klimaat, water en biodiversiteit) gewerkt gaat worden. In Midden-Delfland is overleg tussen provincie Zuid-Holland en de gemeente. Het KPI-gericht werken van het Duurzaam Boer Blijven-programma zou als inbreng voor het NPLG betrokken kunnen worden.

    LEES MEER >    
 
 

JOUW VERHAAL IN DE SPOTLIGHTS!

Het bruist in Midden-Delfland! Dat laten we graag zien. We delen met plezier alle mooie verhalen uit het gebied. Via deze nieuwsbrief, onze website en social media. Heb of ken jij een verhaal dat niet mag ontbreken? Laat het ons weten. 

    STUUR ONS EEN MAILTJE >    
 
 
www.middenindelfland.net
privacy   contact  afmelden