‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Niet goed leesbaar? Bekijk de nieuwsbrief online
Den Haag Marketing
Bloemenpromenade aan de Hofvijver
Tot en met 21 augustus 2022
Het hele Museumkwartier viert feest want het Mauritshuis bestaat 200 jaar; en dus worden deze zomer de bloemetjes buiten gezet. Op het schelpenpad langs de Hofvijver, Lange Vijverberg, tref je een stilleven met een reusachtige rode tulp aan. Maar ook een gigantische koolroos zoals ook te zien is in het werk van Jan van Huysum (collectie Mauritshuis). Ook zie je er Kievitsbloemen geïnspireerd op de prenten van Escher en een indrukwekkend zes meter hoog kunstwerk waarin je de bijzondere gestreepte tulpen van Jacob van Hulsdonck en Ambrosius Bosschaert (collectie Museum Bredius) herkent.
Lees meer >
I Love HipHop Festival
29 tot en met 31 juli 2022, Zuiderparktheater
Het I love HipHop Festival heeft een bomvol programma met rap acts en DJ’s uit binnen- en buitenland. Onder andere Cormega (USA) komt exclusief naar het Zuiderparktheater om een show en een masterclass te geven. Als je MC bent kan je meedoen met de “End Of The Weak” challenge. Op zondag vinden de spectaculaire breaking battles plaats.
Lees meer >
Happy Kids bij de Uithof
Tot en met 19 augustus 2022
In bijna elke schoolvakantie zijn de Happy Kids weken bij De Uithof in Den Haag. Spelenderwijs leren de kinderen skiën of snowboarden; ze worden ingedeeld naar leeftijd en niveau. De laatste dag van de week wordt feestelijk afgesloten met een officiële diploma-uitreiking (met medaille!), kleurplaat kleuren en gezellig eten met elkaar. Ook is er dagelijks het Summer Mornings programma van 09:00 tot 11:00 uur.
Lees meer >
Framing the War
Tot en met 4 september 2022, Beeld en geluid Den Haag
De expositie Framing the War toont de eerste 100 dagen van de oorlog in de Oekraïne via de lens van internationale nieuwsfotografen en via het potlood van internationale cartoonisten. De registrerende fotografie en opiniërende tekeningen bieden samen een uniek beeld van de oorlog. Ze nodigen je als bezoeker uit tot een kritische blik op het nieuws over de oorlog: wat weet en wat zie ik eigenlijk en hoe belangrijk en hoe bepalend zijn de makers van de beelden daarbij? Een ticket geeft toegang tot zowel deze tijdelijke tentoonstelling als de permanente tentoonstelling in Beeld en Geluid Den Haag.
Lees meer >
Gezocht: stagiaire Online Marketing en Social media
Verliefd op de stad Den Haag én op zoek naar een stage gericht op online marketing, contentcreatie en social media? Dan zijn wij op zoek naar jou! Check hier onze vacature.
Lees meer >
Zomertekenschool Kinderboekenmuseum
Tot en met 4 september 2022
Het Kinderboekenmuseum opent tijdens de zomervakantie weer de deuren van de Zomertekenschool. Hier krijg je tips van echte illustratoren en leer de fijne kneepjes van het vak in verschillende masterclasses.
Lees meer >
Milan Summer Festival
5 tot en met 7 augustus 2022, Zuiderparktheater
Dit grensoverschrijdende festival slaat een brug tussen de sfeervolle culturen die ons land rijk is, van Nederlands tot Hindoestaans, van Caribisch tot Indisch. Het evenement vindt al drie decennia in Den Haag plaats en weet ieder jaar opnieuw te verrassen met een programmering die inspeelt op trends binnen de culinaire wereld, muziek, dans, kunst, sport een gezondheidszorg. Zo is er een internationale cooking contest, een actuele muziekline-up, een programma voor de allerkleinsten én ruimte voor sport en spel. Het festival wordt afgesloten met een vuurwerkshow.
Lees meer >
Delft Chamber Music Festival
27 juli tot en met 7 augustus 2022, Binnenstad Delft
Tijdens dit festival is er veel aandacht voor werken uit de kamermuziek: van zowel bekende tot minder vaak uitgevoerde composities van bijvoorbeeld Ekaterina Walter-Kühne en Nodar Gabunia. Daarnaast zijn er enkele ‘specials’ zoals het multidisciplinaire programma Maro. Ook volgen jonge musici tijdens Delft Festival Academy een masterclassprogramma dat uitmondt in een concert op het ‘hoofdpodium’ in de Van der Mandelezaal van Museum Prinsenhof Delft.
Lees meer >
 
denhaag.com | contact | aanmelden
VVV   Deze nieuwsbrief is een uitgave van The Hague Marketing Bureau, de onafhankelijke organisatie voor de promotie van Den Haag, Scheveningen en Kijkduin. © The Hague Marketing Bureau