Uitnodiging webinar 'Omgaan met tegenslag' 23 juni 2022
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online versie
   |  Afmelden
NVN


12 mei 2022
Uitnodiging webinar 'Omgaan met tegenslag'
Datum:          donderdag 23 juni 2022 
Tijd:               19.30 – 20.45 uur  
Toegang:       gratis, meld je wel vooraf aan 
Voor wie:       voor nierpatiënten en hun partners/naasten 


“Gaat het...?” 

Als nierpatiënt blijkt al gauw dat niets meer echt vanzelfsprekend is. Dat dingen soms gewoon tegenvallen. Niet meer lukken. Vandaag even niet, of echt helemaal niet meer. Met regelmaat lever je iets in. Meestal slik je dat maar weg, accepteer je dat. Hoort erbij. Soms blijft het je achtervolgen, wordt het een toenemende last. Neemt het je leven over. Hoe dan ook, je praat er niet zo makkelijk over. “Het gaat wel…”, ook als dat eigenlijk niet zo is. Dat proberen we in dit webinar met elkaar te doorbreken en we gaan met professionals en ervaringsdeskundigen op zoek naar oorzaken en gevolgen, naar handvatten en oplossingen.  
 
We nodigen je van harte uit voor dit webinar over omgaan met tegenslag bij nierziekte op donderdag 23 juni 2022 om 19.30 uur (tot 20.45 uur)  
 
Programma 
Monique Samsen, ACT-psycholoog en zelf ook niertransplantatiepatiënt, geeft een korte inleiding’. Aansluitend beantwoordt zij samen met een maatschappelijk werker en ervaringsdeskundigen vragen van deelnemers en geven zij tips over hoe om te gaan met de tegenslagen en achteruitgang die je door je nierziekte ondervindt. Het gaat zowel over het mentaal omgaan met tegenslagen, alsook over het omgaan met praktische tegenslagen zoals niet meer kunnen werken, inkomensverlies etc. Hoe ga je daarmee om, waar kun je terecht voor hulp?

Voor wie is dit webinar? 
Dit webinar is voor iedereen met een nierziekte die de gevolgen ervan op fysiek en mentaal gebied ervaart. Ook je partner/naaste is van harte welkom, ook zijn of haar leven wordt tenslotte beïnvloed door jouw ziekte.
 
Bepaal de inhoud van het webinar mee! Stuur een vraag in. 
Om dit webinar zo goed mogelijk aan te laten sluiten op je (informatie)behoefte zullen de vragen van de deelnemers medebepalend zijn voor de inhoud. Heb je een vraag? Vul hem dan in op het aanmeldformulier of stuur hem per mail aan jager@nvn.nl. Om je privacy te beschermen kunnen sprekers niet ingaan op je persoonlijke situatie, maar geven zij in algemene zin antwoord op je vraag. Vragen van dezelfde strekking zullen gebundeld worden.  
 
Aanmelden  
Je kunt je aanmelden via de link onderaan. Na aanmelding krijg je een week voor het webinar een bevestiging toegestuurd per e-mail met een link naar Zoom.  
 
Met vriendelijke groet, 
 
Diavaria, Vereniging Nierpatiënten Hollands Midden 
Nierpatiënten Vereniging Nederland 
  Aanmelden  
 
Nierpatiënten Vereniging Nederland
Postbus 284, 1400 AG Bussum
Tel. 035 - 691 21 28
secretariaat@nvn.nl
www.nvn.nl
Via de Activiteitenpost ontvang je uitnodigingen, oproepen en informatie over activiteiten van de NVN. Als je deze niet wenst te ontvangen, kun je je hiervoor afmelden. Alle informatie staat ook op nvn.nl.
Afmelden
Copyright © 2022 Nierpatiënten Vereniging Nederland